|
|
Lån  


 

Gode råd om udklædning

Her er en række gode råd når du skal til at klæde dig ud.

Vær i god tid

Det kræver tid at få lavet en god udklædning. Der skal afskaffes en del ting. Start med at lave en liste over de ting du skal bruge til udklædningen, så du får et overblik. Når du har fået overblik, så kan du starte med at samle de ting du allerede har. Herefter kan du begynde at finde ud af hvor du skaffer de ting du mangle. Det tager normalt mere tid end man regner med.

Vær kreativ

Først og fremmest gælder der om at være kreativ. Det er altid sjovere at komme i noget ingen andre har på. Hvis det er haloween, så kan du være rimelig sikker på at der kommer en del med en lagen over hovedet. Så prøv noget andet, og gerne noget ingen forventer, men som passer til temaet.

Brug internettet

Brug internettet til at blive inspireret. Hvis u har fundet ud af at du vil være Pjerrot, så søg på " Pjerrot" på google, og få inspiration. Du kan finde billeder her: http://www.google.dk/images?q=Pjerrot.

Lav det selv

Især hvis du har børn, så kan det være rigtig sjovt at lave udklædningen selv. Du kan være sikker på at dine børn vil være mere stolte af det, hvis de selv har været med til at lave det. Desuden er det en god mulighed for at få noget samvær med børnene i en travl hverdag.

Køb brugt og billigt

Der er ingen grund til at bruge en formue på nyt udklædningstøj hver gang man skal til udklædningsfest. Genbrugsforretninger en guldminer når man skal klæde sig ud. Her kan man meget billigt købe noget tøj, hvor det ikke gør noget der klippes et hul eller kommer farve på. Det vil oftes være en bedre kvalitet end det du køber i forretninger til et par hunderede kroner. Du kan selvfølgelig købe god kvalitet i butikker, men så kan du også betale en del for det.

Ikke for meget sminke

Brug ikke for meget sminke. Sminke er ikke noget huden har godt af. Det findes dog sminke af god kvalitet, som ikke er skadelig i små mængder, men der findes også sminke med meget skadelige stoffer, så kig dig godt for. Desuden risikere du at komme til at svine med sminken efterhånden som dagen går. Man kan næsten ikke undgå at komme til at svede uden en lag sminke, og så får man det på hænderne, og så videre til møblerne.
Information på sider:

Udkl&lig;dning forslag - Temafest - Du er her: Udklædning - Udklædning -